Thursday, 18 July 2013

TESTIMONI:BIOVELOCITY SLEEP MATE

Hye uolssssw...apa khabar???? Hope sihat2 saje...insyaallah...

eh2...now mahu citer bout biovelocity sleep mate...I know that ramai je yg xtau lg pasal biovelocity sleep mate kan.....so ni dy bendanya



Actually, for me, memg berbaloi2 sgt if ada bv ni...lg2 org yg always keje kuat2, keje yg always overtime, yg selalu dpt masa tdo sikit and kadang2 masa tido x tetap...coz biovelocity ni boleh seimbangkan balik energy dalam badan kita....

KEJADIAN PERTAMA

teringat lg dulu masa ada event SOHONITA MALAYSIA...masa tu memg penat sgt...dengan keje wat tender yg byk2 and baru abes handle project kt Pasir Gudang, Johor...memg kejanglah kaki...hahhahaah....

Ni masa keje kt Pasir Gudang, Johor


Event Sohonita Malaysia


Then zaassss pi event sohonita ni...masa ni best sgt jumpa biz partner
And and and...bila balik tu, masyaallah...sakit gila kaki...ye la kan berdiri seharian...badan penat, kaki pon kejang...then malam tu terus selimut ngan biovelocity sleep mate ni...ktorg panggil bv je...

besok pg nye tu, bila bgn dri tdo, rasa segar gila...xda sakit2 badan ke apa ke...rasa mcm dapat tdo yg mencukupi dah..emosi pon stabil..xde bad mood ke apa ke...SERIUS memg best.....

KEJADIAN KEDUA

Ari tu tiba2 kak norma call...dy ckp minta tolong teman dy pi putrajaya coz nak anta biovelocity sleepmate ni dkt member dy....act member kak norma duduk kt nilai, ktorg kt shah alam..then decide utk jumpa kt putrajaya...member kak norma ni beli utk husband dy...husband dy kene gout...masa smpai2 je tu, terus terkedu...tgk husband dy kene gout, pakai tongkat...dgn anak2 yang kecik2 lg (apa lah yg dorg tau bila parent tgh sakit ke apa kan..)...then bila da sembang2 sekejap, terus balik..masa dalam perjalanan balik tu, member kak norma ni just letak je bv tu kat atas peha husband dy...dlm a few hour mcm tu, dy msg, dy ckp husband dy rasa sakit dri pinggang smpai ke kaki.badan pon berpeluh2 mcm baru lepas bersenam.dalam hati,bersyukur sgt coz biovelocity tgh bertindak balas ngan badan husband dy..then ktorg nasihatkan supaya minum air banyak2 utk neutral kan cecair dalam badan dy...hope hisband dy cepat2 sembuh...supaya dapat hidup sihat dan gembira di samping keluarga.....

KEJADIAN KETIGA




Act Razi ni, officemate kak awin ngan kak sue..ada kanser da stage 4 dah...dan memg x boleh bgn lebih kurang setahun disebabkan kanser...umur pon muda lg....semoga Razi cepat2 sembuh.....




Act biovelocity ni byk lg kegunaan nya...




So sape2 yg berniat nak bg hadiah kat parent ke, sempena hari raya ni, I have a special promo for uollsssss....just wasap/msg/call me bout the promo now....!!!!! For this month only!!!! And ada hadiah yg menarik if grab skali 3 terus tau!!!!

Fariha abdullah
017-654!7262