Thursday, 29 November 2012

Any Idea??~~ (GIVEAWAY)

Assalamualaikum 

hope sumenye sihat2 sahaja hendaknye.....


hey2.....cuba u all tgk tajuk yg sy tulis kt atas tu......bout "Any Idea?" ryte??


yeaaahhhh...

actually I need some opinion and idea how to develop my business...
any idea??


just email to me an idea to farihaabdullah@gmail.com...

HADIAH MENARIK UTK ORANG YANG MEMBERI IDEA YANG TERBAIK AKAN DIBERIKAN JUGA....


hadiah2nye seperti dibawah ini:~~


trial set lactolite,garam buluh and bb plus-2pax


"sambil2 mengkomen tu,follow la sy and like sy punye page skali ea"

sape2 yang mau trial set,let me know ok



H/P: 017 654 7262 / 017 347 9535
FB: Norfariha Binti Abdullah
EMAIL:farihaabdullah@gmail.com

Saturday, 24 November 2012

Hobi Pelik~

~ASSALAMUALAIKUM~

hey2 semua org....semoga sumenye baik2 dan sihat2 saje...
haaa...berckp pasal tajuk kan,mesti org pelik ngan tajuk kat atas tu kan...  

"HOBI PELIK"??


mesti org tertanye-tanye mengenai hobi yg pelik kan

ok...mcm ak,ak suka membaca dalam tandas...
sbb ak rasa,time membuang tu,daripada termenung,baik diisi dengan benda2 yg berfaedah...mcm membaca...


haaa...see,bila membaca dalam tandas ni,feel dy rasa lain tau....tp ak baca benda yg ringan2 la...mcm majalah ke,novel ke...bukan buku2 akademi yg ak baca pon...so ok la kan 

korang ade hobi pelik????jom2 kongsi2 kat sni jom!!  :D

Tuesday, 20 November 2012

TENTANG MEREKA~


INGIN JADI SEPERTI MEREKA??


 CDM SITI ROHANA

CDM HANIS HAIZI



CDM SALHA ZAIN



SSM NORMA RAMELI

DAN SAYA

SM NORFARIHA ABDULLAH


LETS JOIN US NOW!!
JUST CONTACT ME FOR MORE INFO

H/P: 017 654 7262 / 017 347 9535
FB: Norfariha Binti Abdullah
EMAIL:farihaabdullah@gmail.com





trial set 2

~~ASSALAMUALAIKUM~~

have a nice day for everyone

now trial set for hot item such as LACTO LITE,BB PLUS and GARAM BULUH..

LETS CHECK IT OUT BABE!!

PAKEJ 1


1 sachet = RM15
5 sachets= JUST RM60 ONLY!!! (INCLUDE POSTAGE)
1 box= RM180 (WM)/RM182 (EM) (EXCLUDE POSTAGE)



PAKEJ 2

1 sachet = RM 7
5 sachets= JUST RM30 ONLY!!! (INCLUDE POSTAGE)
1 box= RM128 (WM)/RM129 (EM) (EXCLUDE POSTAGE)


PAKEJ 3
1 sachet = RM 10
5 sachets= JUST RM40 ONLY!!! (INCLUDE POSTAGE)
1 box= RM158 (WM)/RM159 (EM) (EXCLUDE POSTAGE)




SPECIAL TRIAL SET


JUST RM25 ONLY!!!


CONTACT ME NOW FOR GRAB THE PACKAGE!!!

H/P: 017-654 7262 / 017-347 9535
FB:Norfariha Binti Abdullah
EMAIL: farihaabdullah@gmail.com






Monday, 19 November 2012

G.O.O.D.L.U.C.K.E.X.A.M~

~ASSALAMUALAIKUM~

good luck utk adik2,rakan2,abg2,kakak2 yang menhadapi peperiksaan bermula pada hari ini
semoga sumenye berjalan dengan lancar....

\

masa saya utk mengambil exam sudah berlalu dua sem /setahun yang lepas
and ni la hasilnya....alhamdulillah~

(^_^)

meh kita cuci mata dengan gambar2 dibawah







Sunday, 18 November 2012

apabila stress tahap melampau~



ASSALAMUALAIKUM..

ari ni sy mau story tentang kehidupan sy disini......

serius speaking!~bukan senang menjadi seorang ENGINEER!!~
what???ENGINEER??? yup....bukan senang....walaupon dekat dalam buku kontrak ada mengatakan,seorang engineer hanya stakat planning and advice,BUT ada benda2 lain lg yg perlu dipikirkan....



da la sy ni jenis kalau stress je  MAKAN...klo stress MAKAN....smpaikan satu tahap,sy stress bila sy GEMOK!! GEMOK???yup GEMOK...sy x stress pasal keje....tp sy stress sbb sy GEMOK

dan semalam,setelah dalam seminggu sy stress disebabkan hal2 diatas,
sy nekad gak nak beli LACTOLITE.....


haaa...ni la dy lactolite..

ari ni,ari ke-2 sy minom lactolite ni...alhamdulillah ada penurunan....nak 'memerut' pon lancar jek.....pastu disertakan sekali ngan pakai 
PREMIUM BEAUTIFUL KORSET


resultnye sungguh~~aummmmm....now da turun 2kg ok!!....
haaaa...so ape tunggu lg...skrg ade promosi tau

beli lactolite+korset premium beautiful secara cash,credit card,rhb easy pada harga rm2400 sahaja!!jom2 rebut peluang yg ada skrg juga!!


H/P:017 654 7262/017 347 9535
FB: Norfariha Binti Abdullah





jom2 tgk2 gambar di tempat keje saya~

ASSALAMUALAIKUM~~

JOMMSSSS LAYAN GMBAR










Saturday, 17 November 2012

bila pegang budak kecik~~

Assalamualaikum~~





haaa....lama kot x pegang budak kecik......
serius tiba2 teringin nak adik (anak maybe??) lg....
rasa best je bila pegang budak kecik.....
otak yg penuh dgn masalah pon jadi hilang....

hope cepat2 kawen
ewaaahhh....hahahhahaha