Thursday, 19 December 2013

TESTIMONI TILAM KUAT!!

Another testimoni Tilam Kuat a.k.a Bio Belocity Sleep Mate

TESTIMONI BIOVELOCITY SLEEP MATE / TILAM KUAT / SELIMUT DHUHA
Ya Allah! Terkejut bila tengok one of TLCians brother share gambar dia accident. Kalau tengok gambar tu memang tak sangka orang nya masih diberi umur yang panjang oleh Allah. Alhamdulillah, brother Nuzul ditemukan dengan Bio Velocity Sleep Mate (BVSM) ni selepas accident tu. Daripada tak boleh tidur, sakit nak berbaring akibat slip disc kini beliau semakin sihat.

Itulah nak cerita banyak tak reti kan..apa yang mereka dah rasai..apa yang mereka dapat hasil dari penggunaan BVSM ni..tapi kita hanya boleh tengok beliau sekarang.
Ya Allah..kita hanya berusaha..segalanya Allah yang tentukan.

Sekiranya anda ada ahli keluarga yang mengalami masalah yang sama, saya rasa tak salah sekiranya kita berusaha. Kerana Allah suka hamba-hambaNya yang sentiasa berusaha.

Nak tahu details, jangan malu-malu..boleh call direct/WA/PM saya ya.

Kita hanya berusaha.

Love,
FARIHA
017-654 7262