Tuesday, 10 December 2013

SAPA SUKA MELANCONG...


Assalamualaikum...

hye2...apa khabar semua???hope sihat saja...
btw,kat sini sapa suka melancong???
haaaaa...since saya sekarang dah bekerja di Kedah, so that saya nk bercerita pasal negeri kedah...

eh??? Kedah???awat jauh sangat tu...dri Selangor turun ke Kedah...for me,jauh2 la best kannnn....lagi pon xde sesak sangat compare to kerja di KL...haaa...amacam...ok x???hoho

haaa...yang kat bawah ni adalah antara tempat2 yang menarik disini....ada tempat yang fariha penah pi and x penah pi...by the way,fariha cerita mana tempat yang fariha pernah pergi aja lah ya


TEMPAT MENARIK DI KEDAH
masa tu mula-mula masuk kerja....and masih excited lagi lah nak berjalan..
so that ni la tempat yang pergi masa mula



-  Gunung Jerai (penah dah...syokkkk)
syok nya pergi gunung jerai

-  Pantai Merdeka (penah dah...syokkkk)

signboard

-  Pantai Tanjung Dawai (penah dah...syokkkk)

ok..sebenarnya banyak lagi tempat yang menarik di Kedah ni....tp akan pi kemudian la....esp Langkawi...

so stay tunee......!!