Thursday, 12 December 2013

CARA JIMATKKAN MINYAK KERETA....~~

ni perkongsian dari pengguna BIOVELOCITY SLEEP MATE untuk jimatkan minyak kereta...

cara nak jimat minyak kereta???jom guna biovelocity sleep mate


Semasa kelas coaching Selasa malam lepas, konsultan baru CDM Lin, Pn Norasyikin UTM Ummu Nur kata 'ada sesuatu yg pelik berlaku, saya isi minyak penuh tank hari Sabtu, malamnya sy ambik 2 BVSM dari akak letak je dalam bonet kereta ...ahad kami memang ke senai, tmn u, senai ke sana sini, pastu sampai malam ni meter tu tak turun..masa tu dah pelik...isnin kerja macam biasa, suami bawa kereta ke office di Senai, then sampai selasa malam ni masih tak gerak meter tu....Tadi katanya, Rabu tengahari baru gerak sikit tak smpai 1 takuk lagi... 

Selepas tu leader saya Norlidah Nordin pun kata ...' Laa...baru perasan patutla, biasanya kalau sampai sekian sekian jumlah KM perjalanan dah kena tuang minyak, tapi dah 2 minggu duit minyak jimat, mmg perasan tapi takle terpikir sebab tu... sy mmg maintain 3 BVSM letak dalam kereta'

Then saya pulak kata.. ' Sy mmg perasan sb sy kan suka buat testing2 ni..(hahaha...once a researcher, always a researcher).. Kereta Myvi sy kalau terlupa isi minyak dan nak abis minyak tu dia akan tersekat2 beberapa km pastu akan mati enjin. So kalau dah tersekat2 tu kalau sy g tuang minyak RM70 (tank kosong asalnya). Tapiiii... baru2 ni, meter dah kosong, kereta masih smooth jalan, then sy malas nak tunggu dia tersekat2, so g petrol station...RM72!!! Ya Allah...mmg kosong tank sy masa tu tapi pelik kan kereta boleh lagi jalan smooth tak tersekat2'

So, CDM Lin pun call CDM Otai James Ah Hock... sy tanya 'kes ini mistik (tak agak2) atau ada scientific explanation, kalau ada please explain'

Dia jawap 'Tq to matahari (Tq Allah yg mencipta matahari), dia ada bagi kita ini rezeki utk dapat rasai kesannya menerusi teknologi Bio Velocity.. You tau tak CDM Lin? Bio velocity ini teknologi- ia boleh di applikasikan dalam pebagai benda termasuk pakaian dan makanan...sleep mate ini kita applikasikan dlm pelapik tilam..ini teknologi sgt hebat.. You know Shell V-power? (V tu velocity ker??) hanya beberapa titis sahaja letak itu lebih kurang punya teknologi dlm minyak, kereta jalan begitu smooth, performance bagus dan jimat minyak... inilah lebih kurang teknologinya.. V-power dulu di jual dekat rm4/liter dan kalau tuang penuh 1 tank jimat 1 liter minyak.. tapi sekarang Vpower takde lagi'

Wahh!! bila saya kira... V-power baru jimat 1 liter kalau tuang penuh tank...tapi dgn Bio Velocity... berliter2 tu jimat....MasyaAllah... Maknanya kalau beli 1 BVSM ni, malam bawak tidur, siang masuk dalam kereta, kat office sandar kat belakang....sejuk kang, boleh buat selimut...:):) Tqvm Ya Allah atas nikmat yang sangat best ni!!

ni perkongsian dari pengguna BIOVELOCITY SLEEP MATE untuk jimatkan minyak kereta...


TAK RUGI PUN CUBA KANN...JOMSSS ADA REBATE TAU SKRG NI...APA LG...REBUT PELUANG BERAMAI2 YAAA

kat sini ada option untuk anda2 yang mahu beli biovelocity sleep mate...jomsss usha SINI jomss

WITH LOVE
FARIHA
017-654 7262