Tuesday, 1 October 2013

BIOVELOCITY SLEEP MATE /SELIMUT CAHAYA DHUHA
pssttt..anda nak tahu rahsia x...sebenarnya kan.....SELIMUT BIOVELOCITY SLEEP MATE AKA SELIMUT DHUHA pon ada sumber CAHAYA MATAHARI PAGI tau.....thats why ktorg panggil SELIMUT DHUHA...

PERASAN TAK?
KADANG-KADANG KITA SELALU RASA,KITA SUDAH MEMPUNYA REHAT YANG CUKUP...MASA TIDUR 8 JAM....TETAPI MASIH TERASA PENAT,BADAN TERASA LESU, TIDAK MEMPUNYA MOOD YANG BAIK DAN LAIN-LAIN LAGI.

DAN TERFIKIR TAK,BARANG-BARANG BERTEKNOLOGI TINGGI YANG SELALU KITA GUNA SEPERTI TELEFON BIMBIT (HANDPHONE), BOLEH MENYEBABKAN AURA DALAM BADAN KITA MEROSOT.

MESTI KITA TERPIKIR KAN,MACAM MANA UNTUK MEMULIHKAN TENAGA BADAN KITA DARI TERUS RASA LESU,RASA LEMAH,EMOSI TIDAK STABIL DAN SEBAGAINYA. ANDA BOLEH MEMULIHKAN KESEIMBANGAN DAN KESIHATAN DENGAN BIOVELOCITY SLEEP MATA/ SELIMUT DHUHA.BIOVELOCITY SLEEP MATE INI MEMBETULKAN FREQUENCY YANG TIDAK HARMONI DALAM BADAN. SEBENARNYA,BIOVELOCITY SLEEP MATE INI MENGGUNAKAN TEKNOLOGI DARI KOREA,FABRIK DARI JERMAN DAN DIJAHIT DI MALAYSIA. BIOVELOCITY NI HANYA GUNA CAHAYA MATAHARI DHUHA DAN GARAM LAUT SAHAJA!!!WAHHHH...KAGUM KAN...SANGAT KAGUM DENGAN KEKUASAAN DIA!


BERCAKAP MENGENAI MATAHARI DHUHA,SEBENARNYA,BANYAK JUGA KELEBIHAN CAHAYA MATAHARI DHUHA NI.WAKTU DAHULU,JIKA ADA ANAK-ANAK YANG BARU LAHIR DEMAM KUNING,PASTI MAK AKAN JEMUR PADA CAHAYA MATAHARI DHUHA KAN (PENAH KE KITA DENGAR MAK2 JEMUR ANAK DEKAT CAHAYA MATAHARI TERIK???ISH...X PERNAH KAN....)
DENGAN PENGARUH PENGALIRAN TENAGA DARI CAHAYA DHUHA KE BADAN KITA MELALUI SELIMUT BIOVELOCITY,KITA DAPAT MENINGKATAN TAHAP KESIHATAN KITA, ABABILA BANGUN DARI TIDUR,OTAK KITA AKAN BERASA CERGAS DAN CERDAS,BOLEH MENINGKATAKAN SISTEM IMUN,JUGA MEMBERI KEHIDUPAN YANG BERKUALITI UNTUK JANGKA MASA PANJANG.


BERIKUT ADALAH UJIAN KLINIKAL UNTUK BIOVELOCITY SLEEP MATEApa Itu Teknologi Bio Velocity?

Tindakbalas Bio Velocity Terhadap ManusiaKEISTIMEWAAN BIOVELOCITY SLEEP MATE
1. Meningkatkan metabolism
2. Mengaktifkan fungsi-fungsi sel
3. Menggalakkan peredaran darah
4. Meningkatkan pertahanan badan dan memperbaiki sistem imun
5. Meningkatkan tahap medan tenaga
6. Menstabilkan emosi, mengurangkan tekanan dan desakan
7. Memulihkan tenaga, memperbaiki dan mengaktifkan sel dalam badan
8. Bersemangat dan bertenaga
9. Meningkatkan keupayaan penyembuhan secara semula jadi
10. Mengimbangi dan mengharmonikan fungsi-fungsi fizikal
11. Melegakan kepenatan dan kesakitan
12. Merangsangkan dan menyelaraskan sistem saraf autonomik 
13. Menggalakkan fungsi jantung 
14. Menggalakkan tidur yang sihat dan berkualiti 


MANAFAAT LAIN BV SLEEP MATE

Melegakan sakit kepala, sakit haid, sakit perut, menghilangkan kesakitan otot, melegakan kesakitan gastrik, melegakan sakit belakang, menolong ketegangan leher, melegakan rasa kebas.

CARA PENJAGAAN

BV Sleep Mate boleh dicuci setahun sekali. Gunakan bahan pencuci kain yang berorganik untuk mencuci dengan tangan secara lembut dan keringkan di bawah matahari. Dicadangkan cuci di kawasan yang terkena kotoran sahaja.

SIZE BIOVELOCITY SLEEP MATA/ SELIMUT DHUHASelimut ini boleh memuatkan size katil untuk queen size.


if ada sebarang pertanyaan,

boleh whatsapp,wechat 017-654 7262
call,message, 012-296 7819
email:farihaabdullah@gmail.com
pm di facebook Norfariha binti Abdullah