Tuesday, 23 July 2013

HEALTHY FOOD: ELERGY



Hye2 uolss....ahaaa...anda2 mesti penah tgk kan, kawan2 kte, saudara2 kte, keluarga kte or maybe kte sendiri jadi dalam keadaan mcm ni bila mkn seafood...kadang2 kesian tgk sampaikan ada yang menggaru2 x henti2 dan yang paling teruk, tumbuh mcm bintik2 dekat kulit kte kan....tapi2...now da ada solution da untuk sapa2 yang memg favourite ngan seafood tp elergik...haaa...best kan best kan......so kepada penggemar2 seafood, please tgk ni....


(Sedap kan seafood)

So now, if mau kuramgkan kebarangkalian untuk kte kene alergik masa makan seafood, before masak tu, jom purify dulu makanan2 kte dengan BIOZONE FOOD PURIFIER
Mesti masing2 tanya kan...apa bendalah biozone food purifier tu...ok2...ni lah bizone food purifier yang sy ckp boleh purify makanan2 kte dari racun2 yang terkandung dalam makanan kte....act x kisah lah seafood, ayam, daging, sayur, ev2n kalo rumah kte bau busuk pon, or jerebu (klo berjerebu, confirm lah dalam umah kte berbau husuk kan) just purify je dgn biozone food purifier....mudah kan.....so now....jom amalkan gaya hidup sihat dengan makanan yang sihat...


I wanna make demo, just pm je no kat bawah ni...jgn malu jgn segan k...