Friday, 11 January 2013

PREMIUM BEAUTIFUL: KELEBIHAN LONG BRA


Assalamualaikum...
hye all

Now saya nak share kebaikan Long Bra Premium Beautiful.


Kebanyakan ibu2 yg baru lepas bersalin mesti tetanya2 kan mcm mne nk breast feed baby kan bila memakai PREMIUM BEAUTIFUL CORSET:LONG BRA

                                  

don't worry mommies, let me tell you why you should forget nursing bra yang biasa2 dan tukar kepada this LONG BRA :)


Long Bra (LB)

Ok, actually Long Bra ni direkacipta sesuai bagi mereka yang menyusu badan. 
Cara nak menyusukan baby:
Just jatuhkan sikit tali bra tu dan tarik cup ke bawah..mudah bukan??

So apa kebaikan LB lagi?
1) Actually bila anda pakai LB ni, proses penghasilan susu jadi bertambah lancar, so susu badan makin banyak
2) Bengkak susu pun tiada, sebab Cup PB ni menyeimbangkan pembesaran buah dada dan produksi susu.
3) Cup Bra nya yang elastik. Ia boleh menampung saiz payudara yang 1 size lagi besar jika susu banyak.
4) Cup Premium Beautiful bersifat kapas 'cotton bra'. So, ia memberi kesan rasa selesa dan payudara boleh bernafas.
5) Bra nya yang tidak ketat -boleh menganjal dan tidak menghadkan tumbesaran payudara. Ini amat berbeza dengan nursing bra yang lain yang boleh menyebabkan jangkitan kuman dan rasa tidak selesa pada si pemakai bila susu banyakkan??
6) Paling penting, payudara anda tak jatuh. Jadi semakin ANJAL. Bagi yang dah beranak pinak dan tak pernah pakai PB boleh nampak perubahan ini berlaku (PREMIUM BEAUTIFUL CORSET INI JUGA DIPANGGIL CORSET ABANG SAYANG TAU)
  :D
So, mommy2 yang sedang dalam pantang, yang masih meyusukan baby lets make a changes NOW!! Jangan takut-takut nak pakai PB..Sebab dengan PB anda dapat SIHAT dan CANTIK! InsyaAllah.

"lovely"
fariha 
017-654 7262 (msg/call/whatsapp/viber)
Norfariha binti Abdullah (fb)