Monday, 28 January 2013

BIOZONE PURIFIER

ASSALAMUALAIKUM WBT

Ramai dalam kalangan kita yang tidak perasan bahawa orang zaman sekarang 

sangat sangat sangat (smpai 3 kali itu bermakna sgt serius) terdedah dengan 

penyakit berbahaya seperti sakit jantung...ini adalah disebabkan 

lemak2/toksik2 dari makanan yg berkumpul di organ2 penting kte seperti 

jantung..

lemak2/toksik2 adalah ibarat RACUN kepada badan kita

kte semestinya tidak mahu "membunuh" diri kte sendiri dan orang yg kita sayang kan...

skrg saya ingin memperkenalkan kepada anda2 mengenai


BIOZONE PURIFIER




utk ibu2 yg memang suka memasak dkt umah,why not beli 1 set then purifykan semua bahan2 mentah dkt rumah tu before masak..seperti

sayur-sayuran


buah-buahan


ayam,seafood dan daging2



demonstration biozone purifier by me :)


biozone purifier and I  :)


just letakkan ditempat yang rata supaya air tidak termasuk didalam tiub


 10 minute after purify chicken


15 minute.. (buih2 gentian lemak banyak keluar dari ayam )


after 30 minute
 (see!!!kte tgk buih2 lemak tu pon geli kan....lemak2 itu la yg masuk dalam badan kte setiap kali kte mkn )

so anda2 diluar sana mcm mne???adakah anda2 masih mahu lg lemak2 ini masuk kedalam badan kita????



jom2 set appoinment..Free demo biozone purifier at your house or nak buat group dkt office pun boleh.


 "BE HEALTHY BE LOVELY"
FARIHA
017-654 7262
farihaabdullah@gmail.com