Friday, 24 May 2013

BB PLUS Collagen: Kelebihan2 kolagen (selain dari nak kulit cantik)

kadang2 kan....kte selalu dengar yg kolagen ni just utk kulit cantik utk perempuan2 je kan...BUT!!!  sebenarnye banyak je kelebihan lain lg...nak tahu????jom usha2 kat bawah ni k :)



IBU MENGANDUNG MINUM BB PLUS COLLAGEN.

eh2...kan kita selalu dengar orang2 tua pesan,klo minom air soya masa mengandung,kulit baby putih kan...


tapi2 lagi best if minum bb plus tau...Bukan sahaja ibu2 dapat manfaat kulit cantik, tegang, cerah, malah baby pon dapat manfaat yang sama... collagen juga bagus untuk perkembangan tulang bayi 



WHAT???LELAKI PON BOLE AMBIL BB PLUS COLLAGEN?

Sape kata kolagen ni,pompuan je bole amek? Lelaki pon boleh makan BB Plus Collagen ni. Kulit lelaki kan kasar  berbanding pompuan,amalkan la makan collagen ni. Mrs Isteri pon suke la belai2 kalau kulit Mr Suami lembut dan halus kan.. 
(eh2...pakwe gua...lol)

Lagi satu, Collagen juga elok untuk kesihatan lelaki. Pengambilan Collagen hari-hari membantu memekatkan air mani.. penting tu, untuk mendapatkan zuriat.. (wahhhhh...baru tau...so anda2 diluar sana yg mau dapatkan zuriat,try la minum BB plus ni...xrugi kan mencuba)

Untung kan, beli BB Plus Collagen ni, Suami Isteri boleh makan, dan bagi isteri yang mengandung dan menyusukan, baby pon dapat merasa khasiatnya.



so sapa2 yg nak hadiah duit raya after beli BB plus collagen tu,bolelah tgk kat SINI ye